“Dan ketahuilah bahawa harta benda kamu dan anak-anak kamu itu hanyalah menjadi ujian dan sesungguhnya di sisi Allah jualah pahala yang besar.” - Surah Al-Anfaal, ayat 28

Monday, July 31, 2006

Alamanda

Semalam, Thaqif jalan-jalan lagi.

Daddy bawak Thaqif pergi Alamanda, Putrajaya.

Hari ni Thaqif rasa syok sangat sbb dapat cuci mata, sambil relax-relax goyang kaki dalam stroller. Syok juga sebab Daddy rajin tolak stroller. Cayalah Daddy.

Mummy, ermm macam biasalah. Shopping!

Tapi Mummy baik tau, dia belikan Thaqif baju dan toys.

Best wooo!!! Thanks Mummy!! :)

Tapi Thaqif tak kisah semua tu, yang penting Thaqif dapat susu :)


::: Saya posing lepas kenyang dapat susu ibu :::

4 Comments:

Anonymous mummy hariz said...

waaa...jauh jalan ye??

5:36 AM

 
Anonymous DaddyThaqif said...

yelah...
duduk rumah selalu pun sure bosan.
tol tak mummy hariz?

5:57 PM

 
Blogger kuzer said...

comel la thaqif nih.....nanti uncle bawak jalan jalan tepi han gang...hehe

8:02 PM

 
Anonymous Anonymous said...

ala uncle kuzer..thaqif nak gi main2 kat Lotte World n Pulau Nami..lagi best kan?

4:26 PM

 

Post a Comment

<< Home