“Dan ketahuilah bahawa harta benda kamu dan anak-anak kamu itu hanyalah menjadi ujian dan sesungguhnya di sisi Allah jualah pahala yang besar.” - Surah Al-Anfaal, ayat 28

Friday, December 09, 2005

Jika...

Aku lahir di pertengahan 70-an.

Kalau aku lahir di zaman sekarang, aku akan merasa naik


ini :

= semasa berumur 8 atau 9 bulan.

ini :


atau ini :



Tentu seronok. Tapi baby ada perasaan seronok ke pada semua ini?
Yang seronok, mak dan ayahnya kot?

4 Comments:

Anonymous mummy hariz said...

ye betul! cuma walker yg first tu,kalau kat sini dha kena ban atas alasan safety.

6:02 AM

 
Anonymous cikmie said...

oh ye ke.
kan mesia ada lagi.
walker tu aku rasa mmg tak berapa selamat la..

9:34 AM

 
Anonymous mummy hariz said...

yes,bukan takat tak selamat aku rasa. baby pun malas nak exercise otot2 utk berjalan. may be baby akan lambat jln. ko ada nampak walker hariz tak? dia jenis tolak,bukan dia naik..so,hariz practice kaki dia sambil tolak benda tu.

5:14 PM

 
Anonymous cikmie said...

ada nampak.
aku pon rasa walker ni menyusahkan.
biar dia bebas practice sendiri lagi bagus.

2:08 PM

 

Post a Comment

<< Home