“Dan ketahuilah bahawa harta benda kamu dan anak-anak kamu itu hanyalah menjadi ujian dan sesungguhnya di sisi Allah jualah pahala yang besar.” - Surah Al-Anfaal, ayat 28

Thursday, November 23, 2006

Canon


Movie/Drama : Sassy Girl

8 Comments:

Anonymous mummyhariz said...

aikk,ni korean movie ke? awat lagu meayu lak??hehehe...sedap tak citer ni?? aku nak donlod! lama x layan citer korea ni....

10:15 PM

 
Anonymous cikmie said...

aiya Mummyhariz
aku rasa ko silap ler.
sbb lagu ella tu lain.
kalau nak dgr lagu background movie ni kena off kan lagu Ella tu..

11:52 PM

 
Anonymous iela said...

a'kum,
cikmi..aku nengok gambar raya..mana satu kak Eza...?tak perasan pon...ke sudah tukar imej?

btw-ko nampak slim sket..apa petua? sleepless nites ke?

8:15 PM

 
Blogger cikmie said...

wsalam iela.
aiya..
takkan tak kenal dah kak Eza kot?
btw, mana kau pi? lama menghilang..

kak eza yang berdiri, 3 dari kanan (tudung coklat)
aku slim? ha ha ha....!!!

6:39 PM

 
Anonymous iela said...

ada kat sini.tak hilang pi mana pon...bulan puasa agak sibukss...
skrang ni cuti sekolah sibuk anta jemput anak2 gi classes itu ini..

bila nak buat makan2 kat umah bayah bagitau la...nanti aku bwk la apa2 yg patut..hehe...

11:20 AM

 
Anonymous cikmie said...

ermm ok.
nak buat makan2 kena tanya bayah la.
tapi aku on je. no problem.
ataupun buat kat rumah ko je la. iela. leh ajak kak eza sekali!

9:39 AM

 
Anonymous jied said...

tu d same girl dlm Autumn In My Heart ker?

5:59 PM

 
Anonymous cikmie said...

tak sama.

5:54 PM

 

Post a Comment

<< Home