“Dan ketahuilah bahawa harta benda kamu dan anak-anak kamu itu hanyalah menjadi ujian dan sesungguhnya di sisi Allah jualah pahala yang besar.” - Surah Al-Anfaal, ayat 28

Wednesday, November 22, 2006

The Feeling That ...

... Aku menarik nafas lega.

Bila aku buka kad itu.
Aku rasa sesuatu yang pelik.
Bukan pelik kerana kad itu.
Tapi, perasaan aku.

Bila mana,
aku kini
sedang melihat kad
yang aku dapat dari seorang
yang bernama anak.

Thaqif's first ever handwriting.
Translated as "To Daddy".
Here's the card...(Yellow one - from Mummy)


Thaqif's "Signature"...















Not to forget,
To Mummy,
Thank you for the cards.

5 Comments:

Anonymous mummyhariz said...

hahhaah! itu belum the real tulisan thaqif tuuu!!! kot yg real punye, sure ko tergolek dok!!! tu sure mummy tlg pggkan tgn thaqif tu..ahaks! anyway, sedap nampak laksa johor tu...agak2 senang tak bhn dia nak dpt kat sini?? aku nak resepi laaa!!!!!

10:12 PM

 
Anonymous cikmie said...

he he he
mmg belum real lagi tu.
tunggu lah sikit lagi.

laksa johor tu bahan2 dia susah sikit kot nak dpt.
ko nak resepi leh je.
nanti aku refer pada Zuha.
btw..kalu ko susah sgt, buat je laksa London, sedap gak wei..

11:54 PM

 
Anonymous mummythaqif said...

mummyhariz....
nak resepi ye? bleh amik kat dalam ni http://resepi.mesra.net/Detailed/3439.shtml
sedap jugak rasa dia...blehlah wat mase daddyhariz punye brthday next year....

5:27 PM

 
Anonymous mummyhariz yg teringin laksa johor said...

mummythaqif, mn nak carik ikan parang/tinggiri ni..ikan kembung boleh gak le dicarik2 kot..lagik satu, ikan kurau kering!! uwaaa! uwaa!!

guna ikan tuna bleh?? hahahah!! mmg jadik laksa london la gamaknye nih!!!!

11:17 PM

 
Anonymous cikmie said...

boleh boleh.
boleh guna ikan tuna tu. ha ha
tapi lebihkan sikit assam.

ikan kering kurau tu optional je.
leh gantikan ngan...errr...

12:31 PM

 

Post a Comment

<< Home