“Dan ketahuilah bahawa harta benda kamu dan anak-anak kamu itu hanyalah menjadi ujian dan sesungguhnya di sisi Allah jualah pahala yang besar.” - Surah Al-Anfaal, ayat 28

Thursday, February 23, 2006

Tiga

23 Februari 2003
Aku nikahi seorang gadis bernama Nur Nazuha.
Sekarang beliau adalah seorang isteri dan bakal ibu kepada anak yang bakal dilahirkan.

suka ...

duka ...

gelak ...

tangis ...


23 Februari 2006


Kandungan Zuha masuk ke peringkat ke-3 atau "Third Trimester".
Ulangtahun perkahwinan kami ke-3.
Tahun ini kami bakal ber-3.

8 Comments:

Blogger axymax said...

Selamat Ulang Tahun ke-3
Semoga hidup lebih meriah setelah ber-3 nanti.

11:25 AM

 
Anonymous cikmie said...

Thanks axymax.
Nak comment blog kau, tapi kena login blogger. setlah anybody can comment, senang sikit.

12:29 PM

 
Blogger axymax said...

Iye ke? Sori la aku pun baru try je
blogger ni, tak reti sangat.

1:06 PM

 
Blogger kuzer said...

happy anniversary brot...

9:05 PM

 
Anonymous mummyhariz said...

ooo...iye ke?? heppi anniversary!!

9:17 PM

 
Anonymous cikmie said...

guys,
tengkiu tengkiu!!! :)
nanti aku belanja korang.

9:26 PM

 
Blogger mummydearie said...

tahniah geng..jaga diri, isteri dan baby dengan baik..

10:13 PM

 
Anonymous cikmie said...

syukran ya mami...
u too, jaga diri, hubby and kids. :)

8:56 AM

 

Post a Comment

<< Home