“Dan ketahuilah bahawa harta benda kamu dan anak-anak kamu itu hanyalah menjadi ujian dan sesungguhnya di sisi Allah jualah pahala yang besar.” - Surah Al-Anfaal, ayat 28

Thursday, May 11, 2006

VE

Macam biasa, hari ni appointment lagi.
Berat Zuha kurang 1kg, pelik jugak. Ntah-ntah timbang tu spoiled kot.
Tekanan darah normal 80/120
Urine test - normal.

Dr Norleen agak sibuk hari ni dengan operations.
Menantilah Zuha dan aku di bilik pesakit setelah Zuha selesai CTGnya.
Baby masih aktif.

Dr Norleen datang ke bilik.
Ramah tamahnya seperti biasa.
Aku keluar bilik.

Doktor buat VE.
Baby sudah "engaged"

Kena datang lagi Khamis depan..
hari kelahiran dijangkakan.
18 Mei...

5 Comments:

Anonymous mummyhariz said...

waaa..makin dekat..zuha dah start cuti ke?

6:49 AM

 
Anonymous cikmie said...

yes. zuha dah start cuti

9:56 AM

 
Blogger axymax said...

menghitung hari..

8:43 AM

 
Anonymous iela said...

berdebar2 nampaknye..pasti menjelenag 18hb,tiap2 pagi bila bangun tido zuha terasa dia akan branak hari tu sampai la nak tido mlm...biasalaa..1st baby memang gitu.selamat melahirkan dan selamat menjalani tempoh berpantang(which aku paling tensen skali takleh nak kemana2..)

2:14 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Hallo I absolutely adore your site. You have beautiful graphics I have ever seen.
»

7:33 AM

 

Post a Comment

<< Home