“Dan ketahuilah bahawa harta benda kamu dan anak-anak kamu itu hanyalah menjadi ujian dan sesungguhnya di sisi Allah jualah pahala yang besar.” - Surah Al-Anfaal, ayat 28

Friday, December 08, 2006

...

2 Comments:

Anonymous iela said...

aku dari form 2 suka kat ELLA, salah satu sebab ialah dia berbintang LEO,sama ngan aku...character lembut dlm keras tu rasa2 ada dlm diri aku..EXCEPT gedikksss dia laa...tu taknakkk...
apa2 pon aku suka kat dia even tho dia dah semakin berumur...maintain kiut...(ni baru kata maintain..)haha..

3:04 PM

 
Anonymous cikmie said...

ELLA tu gedik nak lakukan diri dia je kot.
ha ha ha whatever la ELLA.
tapi gambar ni gambar ELLA ke?
macam lain je, mcm Malaysia's Next Top .... ?

10:48 PM

 

Post a Comment

<< Home